Over ons

WIE?

Chris Tutenel is actief als kleuteronderwijzeres. Vanuit haar ervaring stelde zij deze koffers samen, en bedacht ze de activiteiten er rond. In 2010 richtte zij Funkoffers op, wat ooit begon met enkel 6 koffers. Ondertussen beschikt Funkoffers over een zeer uitgebreid aanbod, en worden steeds meer en meer mensen en organisaties vaste klant. Ook het creatief naaiwerk van Chris doet dienst in het aanbod van de koffers. Door het unieke aanbod, de goede service en de scherpe prijs kan zij zich onderscheiden van de rest. Reeds meer dan 18 jaar is zij ook werkzaam als kindergrimeuse, volgde de avondopleiding 'facepainting' om te werken met FX fantasyschmink en volgde ze een cursus ballonplooien.

                                                       

 

WAT?

In de eerste plaats verhuren wij themakoffers voor kinderfeestjes, maar ook voor in scholen en de kinderopvang. Elke koffer bevat materialen (decoratie, verkleedkleren, knutseltips, attributen en spellen) voor 10 kinderen, en geeft een waaier aan mogelijkheden om het thema optimaal te laten (be)leven. Alle mogelijkheden en vele idee├źn staan uitgeschreven in de infobundel, die je helpt met alles in goede banen te leiden. De koffers worden regelmatig ook gebruikt op communies, babyborrels, stages, groepsweekendjes, familiefeesten, evenementen, enz.

Anderzijds  verkopen wij ook feestaccessoires zoals kartonnen bordjes, kartonnen bekers, kaarsjes, ballonnen, little gifts, hoedjes, tafeldoek, enz.

Wij beschikken over een kindergrimeuse en ballonplooister die met plezier aan huis komt. Wij zetten ook glittertattoo's en maken magische kapsels.

Wanneer u hulpt nodig hebt om de kinderen mee te begeleiden, of u wenst een workshop aan de kinderen aan te bieden, dan staan wij voor u paraat. Ook op evenementen zorgen wij voor de kinderen en komen we o.a minidisco geven of richten we een speelzone in.

Vanaf nu hebben wij ook kleine en grote springkastelen, een speleobox en big fungames. Wij zijn bezig met het ontwerpen van speeltafels voor evenementen.

In de vakantie geven we regelmatig fashionkamp of naaikamp.

                          Heeft u een specifieke vraag? Mail het ons door!

                    

 

AFSPRAKEN?

Materiaal kan je steeds de dag voordien afhalen en de dag nadien weer inleveren, steeds na afspraak. De meeste afhalingen gebeuren tussen 18u en 19u. Voorzie voldoende ruimte in uw wagen, vermits de koffers toch van serieuze omvang zijn. Mits betaling kan je ook materiaal laten leveren of laten komen ophalen. Elk materiaal wordt bij inlevering nagekeken op volledigheid en de staat ervan. Bij beschadiging van een materiaal, waardoor het niet meer kan verhuurt worden, trekken wij de aankoopprijs van het materiaal af van de waarborg. Bij het huren van een koffer geef je 100 euro waarborg, dat je na het nazicht weer cash terugkrijgt. Voor scholen, stages en de kinderopvang is het ook mogelijk om materialen gedurende een week te huren.

 

ONZE KLANTEN

Naast de vele particuliere klanten, werken wij ook samen met bedrijven, steden en grotere instanties zoals stad Aalter, stad Beersel, stad Genk, stad St-Niklaas, stad Tienen, Stad Wevelgem, stad Zoutleeuw, Ikea Zaventem, bloesemweekend Kortenaken, WZC Huize Nazareth Goetsenhoven, Broeders Alexianen Tienen, CM Aarschot, CM Tienen, CM Leuven, Gezinsbond Hoegaarden, Bibliotheek Tienen, Bibliotheek Kortenaken, Dorpsfeesten Houtem, Dorpsfeesten Kortenaken, kinderkleding Comptoir d'enfants, garage Gorgon Halle, garage Permantier Tienen, BWP Ranst paardenevent, Kinderhoogdag Zoutleeuw, IC sense Leuven, Dorpspartij Glabbeek, NVA Lubbeek, Meubelen MS 2000, Loopevent 'Relax en run', Halloween Tienen, Kinderhoogdag Grimbergen, Unizo Hageland, Suikerrock, Impermo, schoenen Ruytings, school Immac Tienen, school Toermalijn Bost, school College Tienen, school Meensel- Kiezegem, school Trip Trap Kortenaken, bloemenwinkel Marie Marie Kortenaken, Fitness Jalifit Vilvoorde, CTG Belgium, enzovoort...

 

GEGEVENS?

Wij zijn gelegen op de hoofdbaan van Hoeleden, vlakbij de kerk en de school. Parkeren kan op straat of op onze oprit. Hoeleden ligt zo'n 15 minuten van Tienen en Diest af. 

Ons adres: 

Hoeledensebaan 96 te 3471 Hoeleden (Kortenaken).

Telefonisch zijn wij vooral bereikbaar op maandag: 016/ 43 39 93          

Mailen kan altijd: christutenel@hotmail.com

BTWnr. 0830.457.085   Rekeningnr. BE35 9730 1789 6837